Oblikovanje in izdelava strani


Prvi vtis spletne strani je zelo pomemben. Obiskovalec vaše spletne strani mora ob pogledu na moderno oblikovano spletno stran, ki skupaj z logotipom tvori prepoznavno celostno podobo vašega podjetja, takoj dobiti občutek zaupanja. S pomočjo grafičnih elementov mu je takoj jasno, kaj mora klikniti, da najde iskane vsebine. Izdelava moderne in elegantne grafične podobe vaše spletne strani, bo na obiskovalce naredila odličen vtis.

Oblikovanje in izdelava strani

Vsebina, torej besedilo in slike, mora biti jasna in pregledna ter vedno prilagojena vaši ciljni skupini. Vsebina spletne strani bo vodila obiskovalca od vhodne strani do cilja, ki je običajno kontakt ali povpraševanje. Obiskovalca bo s konkretnimi primeri prepričala o vaši kredibilnosti ter mu podala dovolj dober razlog, da bo izmed množice ponudnikov kontaktiral vas.

Svetovanje pri zasnovi

Spletna stran mora biti prilagojena vaši ciljni skupini. So to podjetja? Moški, ženske, kakšne starosti, izobrazbe, s koliko denarja? Izdelava spletnih strani za 17 letne najstnice bomo zasnovali drugače, kot za 45 letno podjetnico. Skupaj bomo definirali, kaj vaša ciljna skupina pričakujekaj si želi in kako jo bomo učinkovito nagovorili. Obiskovalec bo vedel, da ste prava in kredibilna rešitev za njegov problem ter se obrnil na vas.

Enostavno urejanje spletne strani

S pomočjo enostavne spletne rešitve pcCMS boste lahko vse vsebine spletne strani urejali sami. Dodali boste novico, popravili vašo telefonsko številko, dodali nove reference, naložili slike in video datoteke ipd. Povsem boste neodvisni, vaša investicija v to pa je kratko eno-urno izobraževanje, ki je vključeno v ceno.

Želite ponudbo za izdelavo spletne strani?