Spletno gostovanje


Zakaj niso vsa gostovanja enaka?

Smo eno od parih podjetij v sloveniji, ki ima strežnike za spletno gostovanje v svojem lastnem strežniškem prostoru.

  • redundančno brezprekinitveno električno napajanje,

  • agregat za primere daljšega izpada električne energije,

  • nadzorovana stalna vlažnost zraka,

  • nadzorovana stalna temperatura,

  • varnostni postopki pri fizičnem dostopu v prostoru,

Strežniki so priključeni v vozlišče Ljubljana Internet Exchange (LIX), ki je glavno slovensko vozlišče internet ponudnikov.
Lastni strežniški prostor nam omogoča hitrejšo odzivnost pri reševanju težav, večjo mero fleksibilnosti pri posebnih zahtevah in neodvisno porabo resursov internet linij.
Nismo najcenejši, smo pa med najzaneslivejšimi ponudniki spletnega gostovanja.

Gostovanje spletne strani z elektronsko pošto

Spletno gostovanje je temelj vašega spletnega poslovanja. Zelo pomembno je, da lahko računate na varno in zanesljivo gostovanje vaše spletne strani, e-pošte in aplikacij. Z nenehnim vlaganjem v razvoj in posodabljanjem opreme pripomoremo k temu, da vaš fokus in energijo usmerjate v vaš posel, mi pa poskrbimo za nemoteno delovanje vaših spletnih storitev.

Prihajate od drugega ponudnika gostovanja?

Pri nas vam želimo prehod čimbolj olajšati. Izpolnite obrazec na desni strani spletne strani in vašo spletno stran bomo brezplačno prenesli na naše strežnike.

VPS strežniki

Kratica VPS pomeni Virtual private server. Gre za naprednejšo od možnosti spletnega gostovanja. Virtualni strežnik je namenjen izkušenim uporabnikom z znanjem operacijskega sistema Linux ali Windows Server. Virtualni strežnik ima, kot pravi (fizični) strežnik, svoje zagotovljene zmogljivosti, IP naslov, dostop prek SSH, ter vso uporabnost, ki jo ima sicer fizični strežnik.

Se odločate za nakup drage strojne opreme za postavitev lastnega strežnika? Pri nas lahko najamete virtualni strežnika. Smo med vodilnimi ponudniki virtualnih strežnikov v sloveniji.

Znotraj fizičnega strežnika v virtualizacijskem okolju deluje več virtualnih strežnikov, ki se obnašajo kot popolnoma samostojni. Vsak virtualni strežnik lahko poganja svoj operacijski sistem in se lahko ponovno zažene, ne da bi to kakorkoli vplivalo na druge virtualne strežnike.

Upravitelju ponuja tudi visoko stopnjo fleksibilnosti, kar se tiče nameščenega programja, saj je mogoče namestiti enake programske pakete kot na ‘prave’ strežnike. Le stroški so bistveno nižji.

Dedicated strežniki

Portali, spletne trgovine, skupnosti in drugi projekti, ki za svoje delovanje potrebujejo več kapacitet, kot jih lahko dobijo v klasičnih tipih gostovanja, so zreli za namenski strežnik oz. dedicated server.

Namenski strežnik vam daje 24×7 možnost nadzora in zajamčeno delovanje ter je idealen za kritične aplikacije. Pri teh, t.i. “dedicated” strežnikih, ni potrebno deliti strežniških kapacitet z drugimi uporabniki, kot je to potrebno pri spletnem gostovanju. Tako je celotna strojna oprema namenjena le vam, da izkoristite vse njene potencijale.

Primerjava gostovanj

Naročilo spletnega gostovanja:

Po prejemu naročila iz obrazca Vam bomo pripravili informativno ponudbo.