Razvoj programske opreme


Razvoj programske opreme po meri naročnika

Za vas opravimo programiranje po meri, načrtujemo podatkovne baze in izdelamo spletne in namizne aplikacije. Naše strokovno znanje in izkušnje zajemajo širok spekter znanj, ki so potrebne pri razvoju sistemov po meri naročnika. Pri razvoju uporabljamo najsodobnejše tehnologije. Razvoj programske opreme je pomemben sestavni del večine naših projektov. Iz referenc je razvidno, da ima PowerCom d.o.o. strokovno, učinkovito in izkušeno ekipo projektnih vodij in programerjev, ki lahko samostojno ali kot del večje skupine uresniči skoraj vsak projekt razvoja programske opreme. Naša glavna prednost je, da želimo in smo sposobni razumeti problem, ki ga rešujemo, saj lahko le tako zgradimo učinkovito rešitev. Načrtovalna in razvojna orodja ter tehnologije, ki jih uporabljamo pri našem delu, so sprejeti po vsem svetu kot industrijski standard. Arhitektura naših programskih rešitev je v skladu s svetovnimi trendi na tem področju. Poznamo in uporabljamo praktično vse pomembne podatkovne baze.

Poslovna programska oprema

Poslovne rešitve, ki jih razvijemo so namenjene reševanju specifičnih zahtev naših naročnikov. Aplikacije zagotavljajo informacijsko podporo poslovni funkciji. Informatizacija specifičnih zahtev poslovnega procesa, razvoj posebnih programskih modulov ter integracija aplikacij z obstoječimi sistemi pri naročniku tako predstavlja dobro osnovo za kasnejšo izvedbo analitičnih rešitev.

Eksperti za razvoj mobilnih aplikacij

Za dosego vseh uporabnikov in mobilnih naprav uporabljamo različne tehnološke rešitve. Mobilne aplikacije razvijamo za iOS, Android in Windows platforme. Naša ekipa vam svetuje pri razvoju idejnega koncepta mobilne aplikacije, načrtuje uporabniško izkušnjo, oblikuje privlačno podobo in jo tehnično brezhibno izdela. Po uspešni realizaciji in postavitvi mobilne aplikacije v trgovino z aplikacijami, vam svetujemo pri doseganju ključnih uporabnikov.

Obdelava podatkov

Izvajamo obdelavo in transformacije podatkov, ki so shranjeni v različnih podatkovnih zbirkah. Izdelujemo integracijo podatkovnih zbirk za potrebe analiz. Poleg zgoraj naštetega poskrbimo tudi za: urejanje podatkovnih zbirk, vodenje podatkovnih zbirk, prenos podatkov v poljubne oblike ali zajem podatkov iz poljubnih oblik, izdelavo poročil.

Spletne aplikacije

Pogosto pozabljamo, da je spletna aplikacija lahko tudi samo vmesnik do prave aplikacije, ki jo uporabniki najpogosteje dosegajo z notranje mreže, zavarovani s požarno pregrado. Tak pogled odpira nova obzorja. S takimi spletnimi aplikacijami lahko poenostavimo delo od doma ali pa z oddaljene lokacije. Obstajajo pa tudi primeri uporabe, ki zahtevajo samostojne spletne aplikacije. Tehnologija, ki jo uporabljamo, je namenjena hitremu razvoju in omogoča izjemno prilagodljivost naročniku. Pripravljena je za preprosto izmenjavo, uvoz in izvoz podatkov. Podpira fleksibilno avtentikacijo pri prijavi uporabnikov in podrobno avtorizacijo pri vnosu in dostopu do podatkov.

Želim ponudbo za izdelavo aplikacije:

Zaupajo nam: